Dyr motorcykelforsikring eller tværtimod en billig motorcykel forsikring?

Da alle vennerne cyklede hjem fra tivoli, kom vi tilfældigvis forbi en grålig forretning, hvorpå der var skriblet ned: motorcykel forsikring. Til at starte med kom de fleste til at reflektere over, om ikke den grammatisk korrekte stavemåde er: motorcykelforsikring! Efterfølgende funderede vi over, hvorfor, at det er livsnødvendigt at tegne en motorcykelforsikring. Vi vil mene, at der er en kæmpe risiko for uheld forenet med at fare rundt på motorcykel, & derfor er det uundværligt at have en motorcykel forsikring.

Alle jeg kender tror, at forsikringer er er en stor udgift. Og alle vi kender gennemtænker derfor tit, om det er den klogeste løsning. Men de fleste er af den holdning, at en motorcykelforsikring er uundværlig. De satser, hele selskabet lagde mærke til var udtryk for en virkelig billig mc forsikring » http://www.mondux.dk/Mondux/Forsikringer/Motorcykel,, af den grund er der virkelig ingen undskyldning for ej at eje en motorcykel forsikring. Det var en kolosal billig motorcykel forsikring » http://www.mondux.dk/Mondux/Forsikringer/Motorcykel/Om-forsikringen,, således alle mennesker kan være med.

Det knap så kendte hus, vi kom forbi tilbød også forsikring Harley Davidson. Dén art, lige knap så billig motorcykel forsikring er målrettet, begribeligvis, lutter til mænd som har en MC af dét mærke. Forsikring Harley Davidson er betydeligt kostbart, men dét er overhovedet ikke en nyhed. Der er letfattelige årsager bag, at virksomhederne ik’ kan lave en billig mc forsikring til Harley Davidson. Det kræver nemlig en særlig forsikring Harley Davidson, og de er mere værdifulde, af den grund, at mc’en også er dyrere. Derfor: så længe man som forsikringstager ik’ er villig til at give den takst, må man som forbruger investere i en mindre dyr MC, sådan man kan investere i en billig mc forsikring. For som argumenteret for, kommer man virkelig ik’ udenom at tegne en assurance, da forsikringer skam ik kun erhverves for sig selv, men også for de folk man muligvis gør ondt. Så min anmodning er som føler: køb en billig motorcykel forsikring allerede nu!