Duelighedsbevis – min dagsorden omkring duelighed og speedbådskørekort Århus

Jeg + Hans-Kristian er lige startet på at tage duelighedsbevis {www.dksp.dk/duelighedsbevis}. Ved en af jer egentligt, hvorfor det hedder duelighed {www.dksp.dk/duelighed}? Men det er en type speedbådskørekort Århus {www.dksp.dk/speedbaadskoerekort-aarhus}, så mig og min kæreste med vores duelighedsbevis kan udleje en lystbåd og for at sejle i vores sommerferie.

I noget tid har kæresten og undertegnede talt om at vi skulle få et såkaldt bevis på duelighed, idet ham og jeg er begejstrede for at sejle. Min onkel Flemming har for længst taget duelighedsbevis og mange gange været med på båden og overvejede også at gennemgå duelighed. Både selve sejlladsen og følelsen i diverse havne, hvor folk hygger efter skumring med god mad, hyggesnak og rosé er skønt. Dermed skal der et styks duelighedsbevis fra en god virksomhed som speedbådskørekort Århus til.

Så jeg forhørte mig hos ham, hvor han i sin tid tog duelighedsbevis, og derefter fik speedbådskørekort Århus en rekommandering fra ham. Virksomheden er nær mit job i Århus V, så speedbådskørekort Århus er upåklagelig. Så har min kæreste og mig udsigt til at færdiggøre duelighedsbevis efter arbejde/studie.

Sejler I? Har nogle af jer taget duelighedsbevis, er nogle af jer til duelighed test her i de her måneder, eller har I hørt om nogle gode steder med speedbådskørekort Århus?