Det kan føles vanskeligt at få overblik over alle de fede Kanger Mods typer: vores firma vejleder gerne

At jeg aldrig nogensinde har tænkt mig at anvende traditionelle smøger nu, kan jeg i sandhed berette, for jeg har benyttet elcigs i 3 år nu. Med hjælp fra ecigaretter opnår jeg alligevel sensationen af at være ryger – plus jeg har endda mulighed for at gøre det indendøre på kontoret eller til events, uden at jeg generer folk. At lugte af cigaretrøg hver dag, eller at se mine negle blive mere plus mere gule med tiden, mangler jeg helt sikkert ej. Jeg føler mig stadig afhængig af nikotin – men pga. at evæske findes med forskellige styrker af nikotin, kan jeg let skære ned med tiden.

En ordentlig Kanger MODS {http://www.e-trekk.no/kanger/mods/}, der fremhæver aromaen af min evæske og kreerer præcis den styrke damp, jeg elsker, har jeg besluttet at bruge i min ecig. Jeg har også anskaffet mig en clearomizer bunn brenner {http://www.e-trekk.no/clearomizere–atomizere/clearomizere–bunn-brenner/}, som sørger for, at her til enhver tid kommer væske ved tråden – sådan undviger jeg den horrible, brændte smag. Efter at have testet utallige forskellige brands, har jeg endelig besluttet mig for at købe Kanger MODS. Til du ender med helt den dampning, som du hele tiden har villet have, har du chancen for at samle din elcigaret fra en del specielle komponenter så som clearomizer bunn brenner såvel som Kanger MODS – det er uden tvivl et spørgsmål om individuel smag, men det er nemlig lige præcis det, som er gevinsten ved e-cigs.