Det er væsentligt at værdsætte, hvor fundamentaltet konsulenthus vil være for en virksomhed

At man faktisk kan erhverve ny viden alligevel, opdagede jeg for kort tid siden, på trods af, at jeg har styret en afdeling i flere år, plus efterhånden føler mig enormt dygtig såvel som succesrig. At vælge de mest optimale folk i landet, samt personligt møde en bestemt person inden en beslutning blev taget, har jeg altid sørget for. Jeg har for det meste ønsket at have et ordentligt forhold til samtlige af mine ansatte & kende til alle ved fornavn, uanset hvor succesrig mit selskab bliver. Dog har jeg for kort tid siden erfaret, at her kan blive andre muligheder, som forekommer mere fornuftige i dagens økonomi, hvor det bliver problematisk at beskæftige alle medarbejdere.

Jeg prøvede derfor at bruge en IT konsulent » http://www.prodata.dk/, fra et konsulenthus, for jeg havde ikke mulighed for at hyre IT konsulenter på fuldtid. Således er man i stand til at ansætte kompetente plus anerkendte folk, som udelukkende er til stede på kontoret i den periode, de skal bruges. Således at dersom du nogle gange eksempelvis mangler en IT konsulent, behøver du ikke hyre en fuldtid, som du egentlig ikke rigtig kan benytte om nogle måneder, for det bliver egentlig en mulighed at ansætte lige det konsulenthus, som passer til ens behov. Du slipper for en del jobmøder & skal ikke anvende meget tid: i stedet ender du med den ekspertise, du mangler, præcis idet du mangler den.