Det er ikke relevant, om I er karakteriseret ved en mani for højskole musik eller højskole journalistisk, er perspektiverne mangefoldige…

De fleste lokaliteters i Danmark iklæder de ældste elever sig sidste skoledag kostumer » dramashop.dk/drama/sidste-skoledag.htm,, når de har sidste dag som studerende. Det er begribeligvis for at fejre, at den forpligtende folkeskoletid er over. Flere kan næsten ikke vente til denne festlighed, & benytter timer på at udpege dé virkelig korrekte sidste skoledag kostumer. På min allersidste skole dag var jeg på efterskole, & sidste skoledag faldt derfor sammen med, at mit fælles opdagelsesrejse sluttede. Elevernes og mine følelser og tanker bevægede derfor om at vi var nødt til at tage afsked med nye bonkammerater, og vi tænkte således overhovedet ikke på sidste skoledag kostumer. Men jeg vil nu samtidig tilstå, at jeg ik bryder mig om at klæde mig ud i hverken fastelavnskostumer » dramashop.dk/drama/fastelavnskostumer.htm, eller karnevalskostumer » dramashop.dk/drama/karnevalskostumer.htm,. Så derfor var det egentlig ej ærgerligt, at min allersidste dag i skolen kun gik ud på at skulle tage afsked i stedet for at højtidligholde den allersidste dag som folkeskoleelev på almindelig vis.

Vores mor har beskrevet, at jeg som en ung knøs adskillige gange klædte mig ud i fastelavnskostumer. Som voksen faldt denne lidenskab imidlertid. Jeg kan snildt anerkende dét morsomme i det, men af eller anden årsag, har jeg ik’ siden jeg var et lille pus haft en passion for karnevalskostumer. Og dét er af den grund heller ej ekstraordinært, at jeg arriverer som den værst udklædte iklædt de mindst opfindsomme fastelavnskostumer! & jeg ved godt, at det er dødkedeligt, når samtlige andre gæster har gjort et stort nummer ud af det. Så til de næste fester vil jeg søge at ”step up my game”, såsnart jeg bliver tilskyndet til en fest med udklædning, og købe nogle fantasirige karnevalskostumer.