Der er talrige personer, der har fantastisk erfaring med, hvad en penispumpe kan udrette.

En hel del forskere er ikke et sekund i tvivl om, at vores moderne måde at leve på ikke er kompatibelt forhold. Vi har for travlt med diverse gøremål til, at der er tid til EROTIK i det daglige trummerum. & som en konsekvens af det standpunkt er der fantastisk mange par forhold, der ej ”klarer sig igennem vinteren”. Jeg har det udgangspunkt, at den mest nemme løsning er kys og kram. At man vælger at bruge tid på at være kærester. Jeg kunne derfor godt tænke mig at opstarte en shop, der skal sælge produkter som eksempelvis we vibe - www.amoro.dk/shop/we-vibe-vibratorer-1178c1.html – , en penispumpe - www.amoro.dk/shop/penispumper-871c1.html – samt tenga - www.amoro.dk/shop/tenga-sexlegetoej-1174c1.html – . Mit ydmyge håb er, at varer som eks. we vibe, en penispumpe og tenga kan hjælpe adskillige par til at opdage hinanden på ny, og dermed forebygge, at de slutter deres kæresteforhold. For jeg synes, at det er så ovenud trist, at skilsmisse raten er så høj i Europa. Jeg er uhelbredelig romantiker & tror på den eneste ene. Jeg er overbevist om, at legetøj som we vibe, en penispumpe & tenga kan hjælpe til at forbedre et forhold!

I rigtig mange år har jeg levet i et herligt ægteskab. Så jeg kender udmærket følelsen af, at de forelskede følelser forsvinder stille og roligt & dagligdagens pligter overdøver alt andet. Men jeg tror også på, at man sammen aktivt kan arbejde for at bringe nærværet og nærheden tilbage. Dét kan man eksempelvis gøre ved produkter som eksempelvis we vibe, en penispumpe og tenga. We vibe, en penispumpe og tenga er udelukkende få eksempler på sex-legetøj, der findes uoverskueligt mange forskellige slags sex legetøj… Det altafgørende er, at man i fællesskab investerer i præcis dét, man ved, passer til en. Min forhåbning er at udsmykke min shop sådan, at besøget i sig selv er en oplevelse… Min tanke er, at man kan tage på visit sammen i min lille biks, og nyde en eftermiddag sammen som ægtepar. Denne oplevelse skal på den måde være med til at bringe ægtefolk tættere på hinanden. Jeg håber og er 200 procent sikker på, at en forholdsvis lille ting, såsom at drage we vibe, en penispumpe eller tenga ind i soverummet, kan gøre en fortrinlig forskel for kærlighedslivet…