Der er ikke nogenting mere afslappende end langtidsrejser!

Jeg har evig og altid elsket at opleve nye ting. Jeg kan derfor til fulde vedkende mig det velkendte ordspil: at rejse er at leve… Jeg rejser jævnligt væk hjemmefra i lang tid, så snart, at jeg tager afsted på en af de såkaldte langtidsrejser… Jeg planlægger altid mine ferierejser således, at jeg får mest ud af det. Det resulterer i, at mit dagsprogram ofte er overstrømmet af planer, af den grund, at jeg tænker at nå at opleve så meget som er realiserbart. I de tilfælde hele familien rejser fra Aalborg & rejser til USA eksempelvis, kan jeg mærke allerede dagene op til, at jeg er edderspændt! & hele indledningen med at forberede & spendere penge på kommende langtidsrejser er jo enestående! Jeg sørger derfor altid for at erhverve vores ferierejser i rimelig tid, idet således besidder jeg mange flere måneder, hvor jeg får mulighed for at se frem til alle de eventyrlige oplevelser, som snart går mig i møde.

Som tiden går har jeg været begunstiget med at udforske adskillige fremmede kontinenter. Mit livsmål er at nå at rejse rundt i alle verdens kulturer. Og jeg pønser på at vedblive med at tage på ferierejser, akkurat indtil jeg er for gammel. Dét er bekvemt, i det tilfælde, at min familie rejser fra Aalborg & rejser til USA for eks., af den grund, at flyvepladsen er lokaliseret tæt på mig. Så plejer jeg at tage af sted i god tid, inden mit fly skal afgå, for der er ik nogen ting mere ærgerligt end at være nødsaget til at jage afsted. Når vi eksempelvis rejser til USA og rejser fra Aalborg lufthavn, er jeg fuldt ud bevidst om, at man er nødsaget til at være tilstede mindst nogle timer før. Jeg har oplevet utallige langtidsrejser, at jeg gengive fremgangsmåderne ned til mindste detalje. Jeg er så inde i dét at navigere i denne verden, fordi jeg har prøvet flere ferierejser, derfor er jeg altid vidende om, hvad som jeg kan forvente at konfronteres med i en afgangshal. Mit nye eventyr lægger på mig, når vi nok engang rejser til USA. Jeg og min mand rejser fra Aalborg lufthavn om 2 uger, & vi er meget utålmodige.