Den sukkersøde underkendt ting: Svaneke karameller og chokolade fudge

Jeg kender til adskillige om er henrykt over alt med lakrids ligesom diverse øvrige. Faktisk er jeg mere til chokolade fudge [karamelleriet.myshopify.com/products/chokolade-fudge] samt karameller [karamelleriet.myshopify.com/collections/karameller]. Undertegnedes deciderede yndlings karameller er de indbydende Svaneke karameller [karamelleriet.myshopify.com/products/frugt-karameller]. De er en smule bekostelige i forhold til de kendte karameller, men uuuh så gode de er. Den chokolade fudge og karameller fås både som bløde og hårdere karameller, og stedet kreerer fx karameller med smag af mint, passionsfrugt og lakridspulver. Meget nytænkende.

Der er da forblommet, at karameller som fx Svaneke karameller aldrig fik lignende engagement som lakrids. Men jeg har med udgangspunkt i dette mine karameller og min chokolade fudge for mig selv. Undertegnede tygger de karameller som snack og har ofte Svaneke Karameller liggende i tasken . Når jeg tager bus og tog hjem efter arbejde, så gnasker undertegnede en ind imellem.

Jeg introducerede min barndomsveninde Alba for Svaneke karameller plus chokolade fudge. Frøkenen bliver desuden meget pjattet med specielt chokolade fudge. Egentligt så vild at hun her for tiden laver fudge og karameller selv. Sejt gået. Jeg har funderet over at efterabe veninden med hjemmelavede karameller, men jeg har ik tid og overskud til at være kreativ, så i stedettygger jeg mine Svaneke karameller.