Da jeg tog afsted på efterskole i 8 klasse var jeg grundlæggende glad…

I skolen har vores pusling ikke følt sig på nogen måde godt tilpas… Der har været en ringe gruppedynamik… & desværre er han tilmed blevet mobbet igennem mange år… Det har virkelig bare været fuldstændig fortvivlende… Jeg har været på grådens rand, & dét har han naturligvis også været… Vi har nu endelig fundet frem til en god løsning på vores irriterende problem. Vi har afgjort, at han rejser af sted på efterskole i 8 klasse…! Det er næste år, så han ska’ ik’ være stærk ret længe endnu! Vi er alle fantastisk oppe og ringe over vores plan. I grunden var det ham selv, som fandt frem til efterskole 8. klasse… Og vi var begejstrede for forslaget, da han præsenterede det for os, for snart fem måneder siden. Jeg har virkelig kun hørt fantastiske ting om at blive optaget på efterskole i 8 klasse, så jeg er ik’ spor nervøs! Der er ikke tvivl om, at det kommer til at være helt igennem fantastisk for ham at komme væk!

Vi har imidlertid det luksus-problem, at vi ik’ træffe en afgørelse omkring, hvilken efter-skole, vi skal sætte vores lid til… Der er 10000 af efterskoler, & jeg har haft som mål at skabe mig et overblik, men jeg føler virkelig, at det er svært!! Så jeg beder til gud om, at i vil bistå mig med at finde frem til en dejlig efterskole 8 klasse… Jeg ved alene, at det i hvert fald ik’ er alle typer skoler, der kan offerere undervisning i vores lille søns aldersgruppe, så husk på, at det jo ska’ være en efterskole 8 klasse… Grundlæggende håber vi på at kunne opstøve en efterskole 8 klasse, som offererer guitarundervisning… Det elsker han overalt på jorden, og dét har hjulpet ham helt enormt meget, de gange han har været grædefærdig. Af den grund er det et krav, at han kan fortsætte med at forbedre sig!