Brugende højkvalitets trægulve plus et smukt gardin, bliver du i stand til at imponere dine gæster

Jeg vil for øvrigt snart anskaffe et spritnyt trægulve - http://www.jemtex.dk/traegulve.html, , og jeg har tillige overvejet at købe nogle gulvtæpper. Jeg kunne derudover godt tænke mig mørkebrune trægulve, grundet at det kommer til at stå godt i kontrast ift. min stue, der er virkelig lys. Jeg tror, jeg vil bruge penge på mørke trægulve, pga. at et mørkt gulv er ganske elegant. Jeg kan dog ej finde ud af, hvorvidt jeg vil anskaffe trægulve produceret af birk, bøg, eg, fyr, gran, ahorn el. ask.

Jeg skal i øvrigt finde ud af, den slags gardin - http://www.jemtex.dk/gardin, som jeg vil have, pga. at du kan erhverve utallige vekslende slags. På grund af at mit nuværende rullegardin - http://www.jemtex.dk/rullegardin, er utrolig slidt, skal jeg have et helt nyt gardin. Jeg ser frem til at købe et helt nyt gardin.

Mit håb er, at sælgeren i forretningen desuden vil give mig noget hjælp med at tage et valg. Fordi min veninde har mere forstand på sådan noget, end jeg har, vil jeg også tage hende med.

Derforuden kan jeg ej vælge imellem gardinerne. Jeg tror, jeg vil købe et rullegardin, ligesom jeg har nu, men jeg kan spørge en ekspedient til råds, idet jeg ligeledes skal købe trægulve. At et sort gardin er virkelig yndigt, mener jeg samtidig. Jeg kan ikke vente med at anvende mit fantastiske gardin & mine fine splinternye trægulve.