Brande fladstråledyse, fuldkegledyse, dyseberegner og dyser

Nyuddannede mig har efter mange jobansøgninger opnået en fast stilling på fuldtid. Firmaet leverer dyser, dyseberegner (http://mt-spray.dk/sprayware/spray-coverage-calculator), fuldkegledyse (http://mt-spray.dk/sproejtedyser/fuldkegledyse) og fladstråledyse - http://mt-spray.dk/sproejtedyser/fladstraaledyse, til producerende virksomheder, bilvaske og firmaer der kører med støvbekæmpelse, kassevask eller filtervask. Ik ting, jeg har kernekompetence inden for – som nogle af jer sandsynligvis kan huske så valgte ego omkring kommunikation på arbejdspladser, imens ego gennemførte kommunikationsuddannelse på Copenhagen Business School. Men et arbejde et et arbejde, jeg har hjælpsomme kolegaer og desuden får jeg mulighed for at beskæftige mig med hjemmeside, nyhedsbreve, direct mails + tekst vedrørende dyseberegner, fuldkegledyse, fladstråledyse og dyser, hvilket jeg i hast bli’r mere og mere klog på.

Jeg troede sandelig ikk’, at sku’ forfatte om fuldkegledyse, dyseberegner, dyser og fladstråledyse, da jeg færdiggjorde min kandidatuddannelse. Jeg er glad for at skrive tekster for en af de bedste producenter af dyser, dyseberegner, fladstråledyse og fuldkegledyse i Danmark og at kende, at som udelukkende leveres gode, solide dyser. Deres varer er i orden, så med mit arbejde skal arbejdspladsens dyser, fladstråledyse, dyseberegner og fuldkegledyse sandelig markedsføres.

Der er gået 7-8 dage og undertegnede ved sørme, hvordan fladstråledyse, dyseberegner, dyser og fuldkegledyse er anvendelige når det kommer til skylning af diverse emner, bilvask, vask af transportbånd og gasvaskning. Ego fatter mere og mere om dyser, dyseberegner, fuldkegledyse og fladstråledyse hver dag og jeg samarbejder godt med kollegerne samt at stedet tilbyder fleksible arbejdstider. Så mon ikke det vil gå hen og være mit nye ønskejob at forfatte vedrørende dyser, dyseberegner, fuldkegledyse og fladstråledyse, så det skaber salg.