Børnetøj bør være til en rimelig pris samt i ægte kvalitet

Børnetøj (http://www.raskerollinger.dk/shop/frontpage.html) er lige nu det udelukkende eneste, jeg har på skemaet! Jeg er klar parat til at føde.

Min mand er selvfølgelig også virkelig glad. Vi havde prøvet på at blive gravide i nogle måneder, og en dag skete det endelig. Jeg blev scannet her forleden, og jeg skal have en lille pige. Det havde jeg faktisk også gættet på. I morgen eftermiddag tager vi hen for at se på børnetøj og en masse andet til den lille datter, så vi er klar, når hun bliver født. Puttegrisen skal bare have meget lækkert børnetøj.

Alt børnetøj er kært efter min mening! Jeg er egentlig lidt bange for, jeg kommer til at spendere for mange gysser på tøjet. Min mand ville blive forholdsvis muggen over det, da vi blot har sparet et eksakt beløb sammen til køb af ting til babyen. På trods af det, køber han selv for mange skjorter, og det er unødvendigt, da de alle sammen ligner hinanden. Børnetøj er langt vigtigere end hans skjorter, fordi barnet jo hurtigt kommer til at vokse ud af sine mindste bodyer og skal bruge mange flere.

Denne situation har andre kommende mødre garanteret også prøvet: Min bedstemor kom forbi i tirsdags og forærede mig noget af mit gamle børnetøj, men det gider jeg i hvert fald ikke have, at min lille pige skal bruge. Hun behøver nyt børnetøj, og jeg glæder mig til at tage ud at købe det. Men det gør min mand ikke. Han vil absolut ikke med, derfor har jeg fået ham til at skaffe en masse andre ting end børnetøj som for eksempel en vugge, sutter og bleer. Elementer, man SKAL have – anden- eller tredjepladsen går så til børnetøj.