Book underholdning hos et bookingbureau – nogle råber book standup andre foretrækker book livemusik

Jeg afgjorde for nogle uger siden at deltage i festudvalget for vores kommende firmafest på mit job. Efterhånden havde jeg fået ansvarlighed omkring at tage kontakt til et bookingbureau [www.jb-booking.dk/bookingbureau-med-alt-fra-foredrag-og-stand-up-til-musik] der vil finde nogle, som ska’ oplive vi kolleger når vi når til aftentiden. Vi skal danse og spille fodbold i dagtimerne, men senere på aftenen står den på ”book underholdning [www.jb-booking.dk/book-underholdning-som-stand-up-komikere-og-boerneunderholdning]” af et eller andet godt ved et bookingbureau. Ak at beslutte sig.

Jeg udspørger andre medlemmer i udvalget, om deres holdning til book underholdning. En del af kollegerne går efter book livemusik [www.jb-booking.dk/book-livemusik---booking-af-festmusik-i-alle-genrer], og andre vælger book standup. Jeg indbød de øvrige medlemmer afstemme omkring book standup eller book livemusik og I har sandsynligvis gættet det. I festudvalget er vi 9 og rigtignok om ikke der er 4 stemmer på book livemusik og 4 voteringer på book standup. Derfor er jeg nødsaget til at vælge egenrådigt mens jeg skal ringe til det bookingbureau, jeg gerne vil samarbejde med.

Jeg er nu i den heldige kondition, at der ikk er nogen, der har en mega markant overbevisning om book underholdning. Så jeg regner med det ender med at komme an på, hvilke tilbud dette bookingbureau beretter som er ledig på dagen. Og selvfølgelig tillige hvad prisen er på book underholdning af standup vs. livemusik.