Beskyttelse til Iphone glas – jeg og broren skal finde iphone 5 glas & restauration af iphone 4 skærm

Min bror & mig havde i en periode begge gået og savnet hhv. iphone glas - http://pavoscreen.dk/panserglas/panzerglass, /iphone 5 glas - http://pavoscreen.dk/panserglas/panserglas-til-iphone-5s, til hans mibil samt en omgang reparation af iphone 4 skærm - http://pavoscreen.dk/panserglas/panserglas-til-iphone-4s, til mig kombineret med lidt kabler. Min mobil gled ud af hænderne på mig forleden, imens jeg var ved at fotografere. Nogle gange har fummelfingrede mig mistet min mobiltelefon herhjemme hvor der ikke er sket noget, men idag overlevede undertegnedes iphone 4 skærm ikk. Æv.

En udbedring af iphone glas er hvis I ikke ved det utroligt dyr. Jeg har lige ved og næsten planlagt, om jeg bare var bedre tjent med at indkøbe en dugfrisk telefon indehavende et fint og nyt iphone 5 glas uden skrammer. Men undertegnede er vild med min gamle iphone 4 og desuden har jeg ikke engang finanserne så jeg kan købe en fabriksny. Derfor er en restauration af iphone 4 skærm som jeg ser det, det bedste valg for mig.

Storebror Davids iphone glas fungerer i dag som det skal. Men som følge af mit uheld overvejer herren iphone 5 glas med robust modstand, således at manden kan omgå samme uheld som med min iphone 4 skærm. Bare jeg selv fik mig noget panser iphone glas i god tid. Efter uheldet kan jeg bare behage mig over at han scorer sig iphone 5 glas til sin – og ofrer en biografbillet til sin søster som tak for for den anbefaling.