Anvendende en stresscoach bliver du både en bedre leder og en gladere medarbejder

Jeg ønsker ikke at lyve – der var ikke så meget fremgang i min virksomhed dette år, samt jeg frygtede en gang i mellem, at det snart alt sammen skulle komme til vejs ende. Folk var ej fascinerede af vores tjenester, og indadtil fik vi dertil vanskeligheder, pga. at en del chefer ikke havde evnen til at samtale venligt med medarbejderne. Jeg tog dog den beslutning at prøve en endelig ting for min afdeling ved at arrangere mindfulness kursus København » http://www.sosimple.dk/sosimple-tilbyder/mindfulness/,. Jeg har forstået, at sådan et stresscoach » http://www.sosimple.dk/sosimple-tilbyder/stresscoach-koebenhavn/, forløb kan hjælpe en til at forstå sin personlighed og således hæve ens evne til at kommunikere og forstå andre folk. Samtidig bør en stresscoach lære dig at klare den daglige travlhed, sådan at du bliver i stand til at ende hver eneste arbejdsdag med overskud såvel som tilfredshed.

Jeg forholdt mig uden tvivl forbeholden angående, om det nu egentlig havde været den rigtige beslutning at prøve, fordi jeg havde jo hørt fortællinger om ringe lederudvikling » http://www.sosimple.dk/sosimple-tilbyder/autentisk-ledelse/lederudvikling/,, der så er fuldstændig et tidsspild. Til alt held blev dette overhovedet ikke vores erfaring! Medarbejderne virkede i bedre humør og havde mere overskud, der kom ingen protester angående lange arbejdsdage eller travlhed, plus på grund af dette var de alle sammen hurtigere – efterfølgende kun et par måneder begyndte firmaet at ændre sig helt. der udvikledes hurtigt mange påfund, der gav afdelingen kæmpe overskud igen, for innovativiteten hævedes desuden, kun på grund af et kursus i lederudvikling!