Angående karneval i aalborg, mit karnevalskostume og tøsernes karnevalskostumer

Karneval i Aalborg – kan I se det for jer?. Veninderne og mig med fine karnevalskostumer {dramashop.dk/kostume/category/karneval-i-aalborg-228} og så bare have en god fest og shake booty til en samba. Veninderne har mødt én, der planlægger at danse samba batucada og skabe en fest til karneval i Aalborg i hendes smukkeste karnevalskostume. Det kunne være dejligt at deltage og se vores veninde og se, hvor dreven pigen er efter al hendes træning. Det kunne være en fed tur.

Undertegnede fantaserer om at tage til karneval i Aalborg inklusive glimmer, fjer og karnevalskostume. Jeg nærer kærlighed til gang i gader og stræder samt karnevalskostumer. Endvidere har jeg hørt, at karneval i Aalborg er et kæmpe gilde og vidst samtidig ganske populært. Har I været afsted til karneval i Aalborg iklædt karnevalskostumer og glitter? Så må I gerne give mig besked?

Sidste år var jeg til fælledparkens karneval, men har fået fortalt, at karneval i Aalborg er mere stort. Og ind imellem har det synet ganske ordinært i Fælledparken, hvor ingen havde karnevalskostume på. Så jeg vil afsted til karneval i Aalborg med glimmer, fjer og karnevalskostume. Det bliver så godt – også i regnvejr.