Akkurat nu forhandles varmt børnetøj skabt af Bobo Choses!

Børn i disse tider indgår som en nøje planlagt del af det smarte væsens program. Det fremtrædende livsforløb i dag er at stå frem som helstøbt i andres optik. Det forventes, at os alle skal iklæde os det pæneste sæt tøj, og det skal vores børn også. Resultatet af dette er den, at folk de seneste årtier har set en lind strøm af designer mærker, som f.eks. Huttelihut - http://www.smaahjerter.dk/boernetoej/huttelihut_137.html – , Ovitar by Gudrun Gudrun - http://www.smaahjerter.dk/boernetoej/ovitar_1970.html – , Milibe - http://www.smaahjerter.dk/boernetoej/milibe_26.html – , Mini Rodini, Bobo Choses, Noa Noa Miniature.

Afkom puttes ind i dette tøj, og kommer mest af alt til at minde om små voksne. Ikke en funderer over i den konneksitet, at sådan noget beklædningsdele, ofte ikke er lavet til at gynge i.

Af den grund sker det, at børnene synes, at det tøj, de iklædes ikke er usædvanlig skønt at klatre i. Desuden overhører flere jævnligt ophavet proklamere: Åh min gud nej, barn du kan da ikke klatre i træer, du bærer som bekendt beklædning på som er af børnetøjsbrands som: Huttelihut, Ovitar by Gudrun Gudrun, Milibe, Mini Rodini, Bobo Choses, + Noa Noa Miniature…

Resultatet af sådanne tilstande bliver, at utallige fremsætter problemstillingen om, hvor vidt mor og far har deres afkoms bedste på sinde, når de køber beklædning fra Huttelihut, Ovitar by Gudrun Gudrun, Milibe, Mini Rodini, Bobo Choses, foruden Noa Noa Miniature. For muligvis er de små pus rent faktisk indifferente overfor brands, ind til de runder en speciel alder, selvfølgelig. Og det er således adskillige kan bryde sin hjerne med den teori, at børn i tiltalende intensitet er blevet tingel tangel, hvormed forældre stræber efter at fastlåse et billede overfor omverdenen, hvori rollinger overdrages en virksom birolle.

Utallige ønsker at beholde en resistent facade i opgøret med verden.. Og det er således ikke til fjender, vi lukker op for de tætte temaer vedr. private temaer. Men det kan være vanskeligt, så snart de små pus energisk inkluderes i et sådant skuespil. Og det gør børnene, når de iklædes rapt tøj fra Huttelihut, Ovitar by Gudrun Gudrun, Milibe, Mini Rodini, Bobo Choses, & Noa Noa Miniature, blot for at spæde til mor og fars teater. Alle rollinger skal foræres lov til at lege og leve som rollinger. Og det må de ligeså længe, at det er en mulighed. Derfor kan man sige, at det er godt at gå uden om, så længe at det er muligt, at iklæde rollinger lækre mærker som Huttelihut, Ovitar by Gudrun Gudrun, Milibe, Mini Rodini, Bobo Choses, og Noa Noa Miniature, der får børnene til at se ud som mini-voksne. Barndomstiden er en velfornøjet periode, og det skal afkommet have lov til at være glad for, før voksenlivets virkeligheder kommer tæt på.