Ægtemanden og jeg har ovenud ik lyst til at administrere den rensning af fliser, kæresten og jeg står over for…

Jeg søgte på rensning af fliser [http://alge-stop.dk/rensning-af-fliser] og rensning af terrasse , http://alge-stop.dk/behandling-og-rensning-af-terrasser, og har fået hits på en masse selskaber. Men hvilket skal jeg så tage kontakt til? Carl vurderer, at vi bare selv kan arbejde med rensning af tag , http://alge-stop.dk/rensning-af-tag, og rensning af terrasse, men jeg magter det altså ikke. Det ville være skønt, såfremt han så udførte det selv, men han er lidt milimeterdemokratisk og vurderer ikke, at jeg kan slippe af sted med at trække jeg-er-kvinde-kortet og få manden til at ordne håndværkeropgaven. Min mand er ikke sådan en type, som lapper min jernhest for at hjælpe mig. Næh, den slags må jeg selv fedte med. På den anden side ønsker han heller ikke at jeg stryger eller vasker hans tøj, så måske er det hæderligt nok. Men ikke desto mindre får han mig altså ikke i gang med rensning af tag eller rensning af terrasse. Projekt rensning af terrasse og rensning af fliser står jeg fast på, at min mand og mig må købe os fra.

Det er overhovedet ikke en stor overdrivelse, at min mand og jeg har spenderet, hvad jeg synes har været en uendelighed på at få lagt en ny terrasse og anlægge en carport. Og så straks som jeg glædede mig til, at jeg kunne slappe af i et overstået husprojekt, sagde min husbond, at han er stemt for, at huset skal have en rensning af fliser fra havelågen til hoveddøren og en rensning af terrasse. Ææv. Jeg magter ikke at arbejde med rensning af tag eller gå og rense fliser. Jeg har puklet nok med at ordne terrassen.

Nå kan nogle anbefale en gesjæft der kan tilbyde rensning af fliser eller rensning af tag til et godt tilbud? Ligesom mange andre vælger jeg at lytte til den personlige rekommendation frem for at søge i blinde på google…