Adskillige kan drive en enorm virksomhed på handel af udendørs skydedøre.

Mine aller tætteste beskæftiger sig med selvstændighed. Hele familien, vi efterstræber at styre egen forretning. For os alle er det et kolossalt rush at have evnerne til at etablere en virksomhed op fra bunden, & opleve forretningen udvikle sig. Min farfar havde sin egen forretning, der solgte udestuer, foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre samt plastdøre. Dengang da jeg var en bitte pige erindrer jeg skarpt og tydeligt, hvordan jeg nød at komme i hans forretning. Jeg følte, at det var fantastisk at observere alle de forskellige kunder, som gæstede den store butik.

Virksomheden solgte et enormt udvalg af udestuer, foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre plus plastdøre. Dét muligvis kan stå som forklaring på hvorfor, at utallige købere brugte utallige timer i butikken, for at udvælge lige nøjagtig dé ting, de stod og manglede! Jeg kunne således også spendere mange minutter på at opfinde anekdoter om de forskellige mennesker, & forestille mig, hvordan de var som skabninger!

Til hver en tid har jeg interesseret mig for folks livsanskuelse, og deres forskellige tilgange til verden. Efter at jeg har spenderet så mange stunder i hans gesjæft, der afhændede udestuer, foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre & plastdøre, forstod jeg, at der eksisterer utallige forskellige opfattelser af det absolut bedste liv. Folk er ik ens, & hvad som præsenterer fryd for mig i mit liv, er ikke uvægerligt dét samme, som for andre. & en sådan forståelse mener jeg er principielt at være bevidst om, så snart vi konfronteres med mennesker, som ikke har vores livsmåde. Igennem min opvækst, hvor jeg kontinuerligt var fascineret af familiernes udvælgelse af for eksempelvis udestuer, foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre & plastdøre, indså jeg, at menneskets konsumption reflekterer vores dybeste tanker. Og således blev min fascination af forbrugsmønstre begyndt.